s.Oliver

Početna s.Oliver

Tel: 01 5630 155

E-mail: fil4380@hr.soliver.com

Web: www.soliver.com

FB: www.facebook.com/s.OliverCroatia

 

s.Oliver je mnogo više od običnog modnog branda. Naši proizvodi oblikuju način života pojedinca i cijele obitelji, istovremeno uzimajući u obzir njihove potrebe i želje. Na taj se način u modi odražava i duh vremena u kojem živimo. U trgovini s.Oliver kupci mogu birati između tri linije: s.Oliver RED LABEL, s.Oliver BLACK LABEL i QS designed by. Također tu je i neizostavna linija za djecu, s.Oliver Junior, koje nude odjeću, obuću i modne dodatke za cijelu obitelj i sve uzraste.

s.Oliver odlikuju prepoznatljive linije, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost na budućnost. s.Oliver je moda za svakoga, odjeća za svaki dan i za svaku prigodu. To je naša misija i tajna našeg uspjeha.

Kolekcije QS designed by  su trendi i urbane. Fokus je na proizvodima od trapera, u svojim kolekcijama nudi i odjeću koja se nosi uz traperice: majice sa zanimljivim printevima, pulovere i veste .

Liniju s.Oliver RED LABEL odlikuju prepoznatljivost, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost budućnosti. S.Oliver odjeća izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, a posebna pozornost posvećena je dizajnu i detaljima. Osim odjeće za poslovne i svečane prigode u ponudi je i ležerna, sportsko-elegantna odjeća. Kolekcije se međusobno nadopunjavaju i lako kombiniraju.

Prestižnu liniju s.Oliver BLACK LABEL odlikuju izvrsni materijali i elegantni krojevi, a namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima koji drže do elegancije i kvalitete. Svaka linija godišnje ima 12 kolekcija tako da su najnoviji modni trendovi sigurno zastupljeni. Kolekcije prate jedna drugu tako da svoju garderobu lako nadopunjavate. Modni dodaci poput torbica, remena, novčanika, šalova, marama i cipela čine Vaš styling savršenim.

Dječja kolecija s.Oliver nudi 3 različite linije namijenjene različitim starosnim skupinama. Linija za bebe nudi veličine do dvije godine starosti, linija Kids namijenjena je djeci do 6 godina starosti. Mladenačka linija već pomno prati modne trendove u svijetu odraslih i prilagođava ih dječjem ritmu života. Linije godišnje imaju 12 kolekcija. Kolekcije su trendi i moderne. U ponudi su i modni dodaci kao što su remeni, marame, šeširi, kape, šalovi, rukavice, kišobrani te sportske torbe.

s.Oliver - Lumini Varaždin

 

NovostiPrikaži sve