Rasplesani centar

Početna Novosti Događaji Rasplesani centar

Datum objave: 19.03.2018

Kategorija: Događaji

Varaždin Dance Open bio je kruna Dana ljepote, zdravlja, plesa i sporta, održanih tijekom vikenda u centru Lumini.

Žiri i publiku posebno su oduševila djeca iz plesno-manekenskog studija Lena iz Varaždina te studija Flik iz Šenkovca. U raznim se kategorijama Varaždin Dance Opena natjecalo više od dvjesto plesača, a još njih pedesetak uključilo se u tzv. „battle“, tj. odmjeravanje snaga jedan na jedan. Po dva su plesača izlazila na podij i ukrštavala svoje plesne vještine i talent. Iako su se borili srčano, proglašavanje pobjednika završavalo je u prijateljskoj atmosferi. Dobre vibracije pljeskom je pojačavala publika.

Dani ljepote, zdravlja, plesa i sporta manifestacija je koja posjetiteljima centra Lumini omogućuje da provjere svoje zdravlje te doznaju kako ga poboljšati.

Posebno velik interes vladao je za besplatnim pregledima vida, lica i vlasišta te šminkanjem.

Učenice Strukovne škole Varaždin pokazale su da su spremne za izlazak na tržište rada. Posjeduju stručno znanje, prate trendove, a i strastveno rade ono za što se obrazuju. Posjetiteljice su počastile brzim frizurama, masažom ruku te manikurom, a djecu oslikavanjem lica.

Mnogo dječjeg smijeha bilo je u još jednom kutku centra Lumini – Twisteru. Ta je igraonica svoju rođendansku zabavu začinila s mnogo maštovitih igara.

Smijeh je saveznik zdravlja i ljepote, baš kao što su i prehrana te sport. Zato su posjetitelji centra Lumini svih dobi tijekom vikenda učili i kako se pravilno hraniti te vježbati.

Posjetitelji su tijekom vikenda mogli iskoristiti i mnoštvo pogodnosti pri kupnji proizvoda povezanih sa zdravljem, ljepotom i sportom.

NovostiPrikaži sve