H18 Megastore Gaming Fest 17. studenog u Lumini centru

Početna Novosti Događaji H18 Megastore Gaming Fest 17. studenog u Lumini centru

Datum objave: 09.11.2018

Kategorija: Događaji

Tradicionalni gaming događaj u Trgovačkom centru Lumini ove godine nosi naziv H18 Megastore Gaming Fest, a održat će se u subotu, 17. studenoga.

Jedan od najzabavnijih dana u Lumini centru donosi turnir u nogometnoj simulaciji Pro Evolution Soccer pod vodstvom udruge PES expert, a čije pobjednike čekaju bogate nagrade koje su pripremili Sport Vision i H18 Megastore Gaming Arena.

U posebna četiri gaming cornera posjetitelje čekaju automoto simulatori, LAN natjecanje u Fortniteu, najnovija FIFA na Playstationu u FIFA corneru te old school igrice na Nintendo remake konzolama u Nintendo corneru. Najmlađe također čekaju Playstation i old school igrice u igraonici Twister. 

Posebno velike atrakcije subotnjeg događaja bit će dolazak popularnog hrvatskog gaming Youtubera Archera7 u 14 sati te CosPlay maskota dva sata kasnije. Svoja će unikatna ručno rađena odijela posjetiteljima pokazivati od 16 do 20 sati.

Učenici Elektrostrojarske škole Varaždin spremaju prezentaciju robotike i novih tehnologija, a sve posjetitelje igraonice Twister čekaju slatki pokloni. Svi zainteresirani za PES turnir mogu se prijaviti u PES corneru na dan događaja od 9 do 11 sati.

Ulaz te sudjelovanje u svim aktivnostima H18 Megastore Gaming Festa su besplatni.

NovostiPrikaži sve