Za Dan žena, posjetiteljicama darujemo 'Vikend ljepote i zdravlja'

Početna Novosti Događaji Za Dan žena, posjetiteljicama darujemo 'Vikend ljepote i zdravlja'

Datum objave: 04.03.2015

Kategorija: Događaji

Poklonite si dva dana ljepote i zdravlja uz tjelovježbu, gastro i beauty radionice, masaže i frizure, te nagradno beauty natjecanje.

Vikend po mjeri svake dame počinje u subotu 7. ožujka u 11:30 kada će fitness treneri iz Aerobic centra Tanja osigurati zdravi početak dana uz jutarnju tjelovježbu i savjete o zdravoj prehrani. Lumini tim nije zaboravio niti na važnost pravilne njege u što će se svi moći uvjeriti na radionici prirodne kozmetike u 15 sati gdje će moći saznati brze i jednostavne pripravke za njegu kože i kose koje će prezentirati udruga ZMAG. Posjetiteljice će na svoj dan moći iskušati i sreću uz nagradno beauty natjecanje u 16 sati u kojem sve prijavljene sudionice odabiru kombinaciju šminke prema ponuđenim odjevnim kombinacijama modela s fotografije, a one najvještije bit će nagrađene poklon bonom salona Kleopatra
Oba dana vikenda, od 17:00 do 19:00 sati, u Lumini centru moći ćete besplatno napraviti i frizuru, a u nedjelju povedite i mališane koji će u 11:30 sati imati priliku naučiti tajne pripremanja zdravog doručka. Nakon zdrave okrijepe, kako ostati u dobroj formi najbolje će odgovoriti na pitanje demonstracija raznih plesnih tehnika u 16 sati kada će se svi prisutni moći upoznati s vrstom takvog treninga i otkriti trikove održavanja tjelesne kondicije. Niti u nedjelju neće nedostajati beauty sadržaja jer u 17 sati Lumini poklanja svim damama Beauty hour odnosno sat opuštanja uz besplatne masaže lica i ruku
Vikend ljepote i zdravlja začinit će Cooking show u subotu i nedjelju u 18 sati čiji je cilj podsjetiti na kuhanje zdravih i jednostavnih jela za vitalnost cijelog dana. Dugogodišnje iskustvo u kuhanju pokazat će Jasminka Kračun, voditeljica bloga Na tanjuru te Barbara Črgar, voditeljica bloga Foodiona.
Zato ne propustite ovu vrhunsku priliku i proslavite Dan žena u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu. 

NovostiPrikaži sve