Leggiero

Početna Leggiero bar

 

 

 

Tel.: 091 462 9510

18-ti Leggiero bar  otvorio je svoja vrata u Varaždinu!

Leggiero je odavno postao sinonim za vrhunsku kavu u cijeloj Hrvatskoj, a sada u njemu napokon mogu uživati i Varaždinci! Bar je otvorio svoja vrata u Lumini centru, te je tako postao novo omiljeno mjesto druženja svih generacija. Od ranog jutra Leggiero bar uz kavu  poslužuje i svježe pečene  premium kroasane, premium muffine te tost. Leggiero bar osim kvalitetne Lavazza tierra kave nudi i vrhunske slastice sa potpisom Zagrebačke slastičarnice Torterie macaron.

Leggiero je posebno poznat po svježe cijeđenim prirodnim sokovima Leggiero MIX, dok se sportaši vesele proteinskim shakeovima koji su idealan napitak nakon treninga. Leggiero je i omiljeno mjesto druženja nakon shoppinga, kao i u večernjim satima jer se za vikend uvijek priprema zanimljivi program uz promo cijene pića.

Ugodnoj atmosferi svakako doprinosi i moderni dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri. Osobita pažnja u svakom lokalu se pridodaje osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj svakodnevnoj ponudi što je izgleda i recept za sretne i stalne goste.

 

 

NovostiPrikaži sve