H18 Megastore Gaming arena

Početna H18 Megastore Gaming arena

H18 Megastore je lanac trgovina IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. koji je prisutan u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.

H18 Megastore je već više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, laptopa, računalnih komponenti, igraćih konzola, pametnih telefona, gamerske opreme, printera, monitora i ostale periferije.

Moderno dizajnirani interijeri trgovina u paraleli s ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom vašu će kupovinu učiniti ugodnim i korisnim iskustvom.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005 zahvaljujući jasno postavljenoj viziji (lider u inovativnosti na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja), provođenoj strategiji i promišljenim ulaganjima. Hangar 18 je tijekom svog poslovanja u vrlo kratkom vremenu izrastao iz male obiteljske tvrtke u najbrže rastuću tvrtku u segmentu IT tvrtki.

Brandovi u ponudi: Noa, E-Blue, Noaline, HPC, Dell, HP, Acer, Asus, Lenovo, Samsung i drugi.

Unutar prodajnog prostora nalazi se i „Gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s 10 vrhunskih gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama.

Tel.: 042 372 690

E-mail: varazdin@hangar18.hr

Web: www.megastore.hr

Facebook: https://www.facebook.com/hangar18megastore/

Twitter: https://www.twitter.com/h18megastore

Instagram: https://www.instagram.com/h18megastore/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hangar-18-d.o.o.

 

 

NovostiPrikaži sve