Dominik srebrnarnica

Početna Dominik srebrnarnica

Tel: 091 311 5998​

Dominik srebrnarnice su mjesto gdje svaki kupac može birati nakit koji će istaknuti njegovu osobnost, nakit kojim obilježava najvažnije dane.

Jedna od  kolekcija Dominik srebrnarnica je kolekcija srebrnog vjenčanog prstenja. Veliki izbor raznih modela zadovoljava i najprofinjenije oko. Jer srebrno vjenčano prstenje itekako može slaviti vječnu ljubav, a ako u njega dodamo briljante ili neko drugo drago ili poludrago kamenje, tada ono svakako zaslužuje krasiti vašu ruku.

Isto tako, zaručničko prstenje svakako je jedan od glavnih komada nakita na ženskoj ruci, a spoj elegancije i sjaja srebra definitivno se uklapa u stil današnje žene.

Tu su i druge kolekcije, kao što je kolekcija orijentalnog nakita raznih boja, upečatljivih  izvedaba, te razni modeli nakita sa dragim i poludragim kamenjem.  Naušnice, prstenje, privjesci, narukvice i ogrlice sa dragim i poludragim kamenjem odraz su odvažne i samopouzdane žene.
Kolekcija srebrnog nakita za muškarce sastoji se od narukvica, lančića, privjesaka  i ostalog, tako da je svaki muškarac i više nego dobrodošao u naše poslovnice

Dominik nakit je uvijek u trendu sa svjetskim modnim zbivanjima te ćete njime sa oduševljenjem upotpuniti svoj styling.

NovostiPrikaži sve