dm

 

                         

 

Tel: 01 3626 160

Web: www.dm-drogeriemarkt.hr

 

dm-drogerie markt je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 1973. otvorena je prva dm prodavaonica u Njemačkoj (Karlsruhe), 1976. prva dm prodavaonica u Austriji (Linz), a 1996. prva dm prodavaonica u Hrvatskoj (Zagreb).

Danas je dm s 157 filijale i 17 dm prodavaonica (s Lumini centrom) s ponudom bezreceptnih medicinskih proizvoda zastupljen po cijeloj Hrvatskoj. Upravno-distributivni centar u Zagrebu središte je za cijelu Hrvatsku, kao i poveznica za susjedne zemlje u jugoistočnoj Europi.

Asortiman dm-a obuhvaća više od 16.200 drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila i sezonskih proizvoda.

Širok izbor drogerijskih artikala upotpunjen je s 23 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorije asortimana. Značajnu razliku u ponudi čine prvenstveno prirodna kozmetika i zdrava hrana.

U trinaest dm prodavaonica u Hrvatskoj kupci mogu pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova te dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda.

 

Više informacija potražite na www.dm-drogeriemarkt.hr.

 

 

 

 


 

NovostiPrikaži sve