Bipa

Početna Bipa

 

Tel: 042/ 690 - 143

Web: www.bipa.hr 

BIPA je drogerija koja garantira, obećaje i stvara sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, dobrih cijena i sjajnog iskustva kupovine. U našim prodavaonicama možeš pronadi sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom.
Bipa - Lumini Varaždin

Neprestano se trudimo udovoljiti svim željama svojih kupaca što dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronadi na našim policama. Između gotovo 8000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronadi ponešto za sebe.

BIPA misli na sve – na žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i na dom.

Pokraj brojnih međunarodnih brandova koji se nalaze u asortimanu, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda koji predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

U BIPA vlastite robne marke ulaze sljedede linije dekorativne kozmetike - LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS i b.pretty.

MY proizvodi namjenjeni su osobnoj njezi, a CLEVER brizi i čitavom kudanstvu, pa čak i kudnim ljubimcima. Također tu su i BI GOOD kozmetika i proizvodi za kudanstvo koji su odlikovani certifikatom prirodne kozmetike, te su blagotvorni za kožu i ne ugrožavaju okoliš.

No, osim široke ponude, BIPA nagrađuje vjernost svojih klijenata te im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

Kada imaš BIPACard karticu za tebe vrijede drugačije, niže cijene velikog broja posebno označenih proizvoda u trgovini. Također za svakih potrošenih 50kn BIPA te nagrađuje izravnim dodavanjem 1kn na BIPACard karticu. Kune su skupljaju u prvom tromjesečju, a troše u idudem.

BIPA ti za rođendan poklanja bon s 15% popusta na cjelokupnu kupovinu (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive) koji se može iskoristiti u svakoj našoj poslovnici.

Više informacija možeš pronaći na www.bipa.hr ili nazovi besplatni telefon 0800 20 20 30.

NovostiPrikaži sve